[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/23\/damir-dzumhur.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/23\/100x73\/damir-dzumhur.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/23\/damir-dzumhur.jpg","size":"53.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Džumhur u finalu kvalifikacija za ATP turnir u Akapulku

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u finale kvalifkacija za nastup na ATP turniru iz serije 500 u meksičkom Akapulku.

Džumhur, 108. igrač na ATP listi, kao četvrti nosilac u kvalifikacijama je u 1. kolu pobijedio Brazilca Džoa Menezesa (172. ATP) sa 6:1, 6:4.

Protivnik Džumhura u finalu kvalifikacija u noći na ponedjeljak biće sedmi nosilac Australac Aleks Bolt (136. ATP).

(Foto: Ilustracija)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!