[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/ss.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/100x73\/ss.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/27\/ss.jpg","size":"491.60","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Najbolji španski rukometaš nakon pobjede u finalu iskreno je priznao: Atmosfera je bila poput igranja u Hrvatskoj ...

'Svaka čast hrvatskim igračima, navijačima, treneru ... žao mi je zbog njih, ali htjeli smo osvojiti i ovo Euro, idi u Tokio. Želim im svu sreću i sigurno ćemo se vidjeti u Tokiju “, rekao je Alex Dušabajev , nakon pobjede od 22:20 u rukometnom Euro finalu : 'Nikad se ne može lako doći do Hrvatske. Uvek se bore do kraja i ostavljaju svoje srce na terenu, daju sve od sebe, poslednje atome snage baš kao i mi. Da, trenutno smo na rubu snage kao i hrvatski rukometaši. Ovo je bio dug i naporan turnir za sve nas. Na kraju je malo sreće presudio i naš golman Vargas . Branio se fantastično i izvukao nas kad je bilo najteže. Ali jedna stvar o finalnom meču u Stockholmu u Švedskoj bila je posebno oduševiti Alexa. 

'Svaka čast Hrvatima. Teren je bio dramatičan, borili smo se do poslednjeg trenutka. Pustili su srce na teren ... Ali atmosfera ... Svaka čast hrvatskim navijačima. Bilo je fantastično, atmosfera u dvorani bila je kao da igramo u Areni Zagreb ', zaključio je Alex Dujšebaev. 

                                                                                                                                                                                                                                   izvor; total.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!