[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/derventa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/100x73\/derventa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/derventa.jpg","size":"506.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Pronađena napuštena beba u haustoru zgrade u Derventi

U haustoru stambene zgrade u Derventi rano jutros pronađena je napuštena beba.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Derventa oko 05.45 sati.

-Odmah po prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Derventa, koji su do dolaska Službe hitne Doma zdravlja Derventa, u službenom vozilu utoplili pronađenu bebu, a nakon ukazane ljekarske pomoći, vozilom Službe hitne pomoći prevezana je u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju i u stabilnom je zdravstvenom stanju - saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Po izjavi ljekara, beba je muškog spola i u dobi od oko mjesec dana.

O svemu je obaviješten nadležni centar za socijalni rad, te se rad po navedenom nastavlja.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!