[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/ma.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/100x73\/ma.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/24\/ma.jpg","size":"287.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Navijači izbačeni sa AO zbog nepristojnog ponašanja

Grupa od oko 20 grčkih navijača morala je da napusti kompleks Otvorenog prvenstva Australije zbog nepristojnog ponašanja.

"Oni su dobili veliki broj upozorenja tokom meča od sudije, obezbjeđenja i policije. Poslije meča su zamoljeni da odu i to su mirno i uradili", navodi se u saopštenju policije.

Oni su navijali za Mariju Sakari na terenu broj osam protiv Nao Hibino iz Japana.

Sakari je pobijedila sa 2:0 i u sljedećem kolu će igrati protiv Medison Kiz ili Aranće Rus.

                                                                                                                                                                                                                                     izvor; vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!