[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/23\/aa_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/23\/100x73\/aa_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/23\/aa_1.jpg","size":"266.47","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kličkov trener otkrio je li Vladimir uistinu nokautirao Wildera

Nedavno je Dillian Whyte izjavio kako je bio prisutan u dvorani kad je Vladimir Kličko nokautirao svog tadašnjeg sparing partnera Deontaya Wildera.

Ta informacija uzburkala je boksačku javnost, no sad je na kraju pričama odlučio stati tadašnji Vladimirov trener, Johnathon Banks.Whyte je također bio Kličkov sparing partner, a dogodilo se to da su on i Wilder istovremeno bili u dvorani kad je Vladimir sparirao s današnjim WBC svjetskim prvakom. Ono što Whyte tvrdi da se dogodilo je informacija s kakvima se inače ne izlazi iz dvorane, no u nedavnom razgovoru za Sky Sports on je odlučio verbalno krenuti prema Wilderu upravo na taj način.

"Vidio sam kako ga je nokautirao. Vladimir ga je nokautirao. On zna što se dogodilo. Imao je podignute ruke, zakuhao je borbu i počeo divljati. Vlad se povukao, promijenio rad nogu, bacio fintu, pa još jednu, direkt u tijelo, pa fintirao prednji direkt, pa bacio lijevi kroše. Wilder je imao podignute ruke, ali bio je gotov. Nije to bio nokdaun, on je bio teško nokautiran. Trzao se na podu", ispričao je Whyte.

Čovjek koji je tamo bio prisutan i koji može reći nešto više o tome svakako je Johnathon Banks. Tadašnji Kličkov, a kasnije i Whyteov trener, realno je mogao ispričati što se točno dogodilo. 

"Ja sam onaj koji je tim putem odabrao Wildera i sve ostale sparing partnere", ispričao je Banks za The Boxing Voice, da bi onda dodao nešto o temi koja sve zanima: "Je li Vladimir teško nokautirao Wildera? Ne, to nije istina. Je li ga rušio? Je, to je napravio."

Klilčko je s Banksom radio od smrti njihovog zajedničkog trenera Emmanuela Stewarda pa sve do kraja svoje karijere. Banks je danas trener Gennadyja Golovkina i s teškaškim boksom nema previše doticaja.

                                                                                                                                                                                                                                 izvor; fight site

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!