[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/ukc-banja-luka.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/100x73\/ukc-banja-luka.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/ukc-banja-luka.jpg","size":"493.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Sutra će biti poznato da li će biti zatražen pritvor za doktora Golića

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva danas su potvrdili Feni da će tek sutra biti poznato da li će biti zatražen pritvor za Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, osumnjičenog za obljubu nad nemoćnom osobom.

Tužilaštvu je policija dostavila izvještaj protiv Golića, koji je na ispitivanju u toj pravosudnoj ustanovi.

Nakon ispitivanja, tužilac će odlučiti da li će biti predložena mjera za određivanje pritvora o čemu će javnost biti upoznata sutra.

Golić je uhapšen juče zbog sumnje da je počinio obljubu nad pacijentom.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!