[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/07\/skaka-glasanje-oosdastarigrad.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/07\/100x73\/skaka-glasanje-oosdastarigrad.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/07\/skaka-glasanje-oosdastarigrad.jpg","size":"348.42","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Abdulah Skaka izabran jednoglasno za predsjednika OO SDA Stari Grad

Abdulah Skaka izabran je sinoć, jednoglasno, za predsjednika Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Stari Grad.

Aktuelni gradonačelnik Sarajeva dobio je najširu moguću podršku svih mjesnih odbora i članova ove stranke tokom izbornog procesa te je predložen kao jedini kandidat.

Skaka će biti na čelu jednog od simbolično najvažnijih općinskih odbora SDA i u naredne četiri godine.

Glasanje je, kako se navodi u saopćenju OO SDA Stari Grad,  još jednom potvdilo da dosadašnji predsjednik te organizacije uživa veliko povjerenje i ugled kod članstva i svih odbora koji izuzetno cijene napredak i aktivnost u proteklom periodu.

- Stranka demokratske akcije u Starom Gradu, ali i u drugim dijelovima je osovina svih pozitivnih procesa, stub odbrane BiH i Bošnjaka. Radostan sam što je izborni proces protekao u demokratskoj atmosferi i da je veliki broj članova učestvovao u njemu - rekao je Skaka.

Istaknuo je  da je svjestan povjerenja koje mu je ukazano te će nastaviti djelovati u općem interesu i  uspješno provoditi ciljeve ove stranke.

- SDA Stari Grad je na prošlim Općim izborima ostvarila značajan rast. Građani prepoznaju trud i sposobnost koju pokazujemo svakodnevno na terenu sa njima i uz njih. Osnažena SDA znači jači Stari Grad, Sarajevo i cijelu BiH - rekao je tim povodom Skaka.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!