[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/kbc-rijeka.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/100x73\/kbc-rijeka.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/kbc-rijeka.jpg","size":"495.34","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Ozlijeđeni migrant operiran četvrti put, još je u životnoj opasnosti

Migrant koji je u subotu teško ozlijeđen u policijskom propucavanju na području Tuhobića u ponedjeljak je operiran i po četvrti put, no stanje mu je i dalje nepromijenjeno - bez svijesti je te i dalje u životnoj opasnosti.

Od dežurnog liječnika jedinice intenzivnog liječenja riječkog KBC-a u utorak se doznaje kako je u tijelu tog migranta pronađeno jedno streljivo, a ozlijeđeni su mu pluća, jetra i kralježnica, navodi Hina.

Migrant je ozlijeđen u subotu kada mu je, tijekom policijskog postupanja prema skupini ilegalnih migranata na planini Tuhobić na nepristupačnom terenu u Gorskom kotaru, jedan policajac propucao toraks i abdomen.

Iz primorsko-goranske policije rekli su kako su na mjestu događaja obavili očevid i izuzeli predmete koji mogu pomoći pri utvrđivanju okolnosti događaja te su predani na vještačenje.

S obzirom na tajnost izvida i izvješće stručnog tima Ravnateljstva policije koje još nije dovršeno, iz policije navode kako još uvijek ne mogu iznositi više detalja o tom događaju.

Iz Sindikata policije Hrvatske naveli su kako je do ozljeđivanja migranta došlo uslijed slučajnog opaljenja iz vatrenog oružja, te da je život migranta spašen jer je policajac koji je pucao postupio u skladu s najvišim načelima.

Ozlijeđeni se nalazio u skupini od 17 ilegalnih migranata. Nitko od njih nije zatražio pravnu zaštitu u Hrvatskoj, pa će biti vraćeni u BiH, odakle su nezakonito ušli u Hrvatsku.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!