[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/25\/skokovi-mostar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/25\/100x73\/skokovi-mostar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/25\/skokovi-mostar.jpg","size":"371.86","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Iffland i Popovici pobjednici ekstremnih skokova u Mostaru

Australka Rhiannan Iffland (kod žena) i Rumunj Constantin Popovici (kod muškaraca) pobjednici su velikog finala Svjetskog prvenstva u ekstremnim skokovima Red Bull Cliff Divinga koje je održano u subotu na Starom mostu u Mostaru.

Na Starom mostu nastupilo je 14 skakača i 10 skakačica iz samog vrha svjetskog cliff divinga.

Elitni svjetski skakači pod palicom međunarodnih sudija u subotu su na Starom mostu u Mostaru izveli čudesne akrobacije sa 27 metara visine, a najbolje svjetske skakačice u ledenu Neretvu skakale su s 21 metra visine.

U spektakularnim skokovima elitnih svjetskih skakača sa Starog mosta u Mostaru uživali su brojni domaći i strani visoki dužnosnici, a tisuće gledatelja iz čitave regije došlo je u Mostar uživati u spektakularnim skokovima najboljih svjetskih skakača i skakačica.

Red Bull Cliff Diving takmičenje počelo je u petak je izvođenjem prve dvije serije skokova.

Kao i prethodne večeri, na Old Town Street Festu veliki broj popularnih domaćih i regionalnih izvođača na nekoliko bina u starom dijelu Mostara zabavljat će i večeras publiku koncertima, klupskim svirkama i DJ partyjima.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!