[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/moff-tff.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/100x73\/moff-tff.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/16\/moff-tff.jpg","size":"68.01","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Film 'Mater' Jure Pavlovića večeras otvara Mostar film festival

 Prikazivanjem filma "Mater" večeras u 20 sati na jednom od najvećih ekrana u regiji, svečano će biti otvoreno 14. izdanje Mostar film festivala (MOFF) u formi auto kina na platou mostarskog Sajma gospodarstva u Rodoču.

"Mater" je dugometražni prvijenac Jure Pavlovića koji istražuje kompliciran odnos majke i kćerke. Nakon toga uslijedit će projekcija filma "Indexi", prvi glazbeni dokumentarac o popularnoj grupi. Posjetitelje očekuje i kratko obraćanje organizatora festivala, kao i producenta te redatelja filmova, priopćili su organizatori.

Festival će ove godine biti predstavljen kroz 24 projekcije, a raspored i sadržaj filmova možete pronaći na web stranici www.moff.ba.

Ulaz na projekcije filmova prve večeri je besplatan, kao i ulaz na sve projekcije u amfiteatru Sveučilišta u Mostaru, gdje će se prikazati filmovi Dokumentarnog programa, Retrospektive Jadran filma i Kratkog programa. Ulaznica za auto kino ostalim danima je 10 maraka po automobilu (bez obzira na broj osoba u automobilu) i vrijedi za sve filmove toga dana.

Festival će biti zatvoren u utorak, 20. listopada dodjelom nagrada "Stablo ljubavi" najboljim glavnim i sporednim glumcima, kao i najboljem debitantu.

Masterclass radionice, koje će se održati kroz razgovor regionalnih glumaca, redatelja, producenata sa studentima glumačkih akademija zbog pandemije korona virusa će biti organizirane putem Online platforme.

Zahvaljujući suradnji s Tuzla film festivalom svi filmovi natjecateljskog dijela programa bit će dostupni i na online platformi TFF-a, navodi se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!