[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/04\/fna-135436.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/04\/100x73\/fna-135436.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/04\/fna-135436.jpg","size":"95.54","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Ema Tadić pobjednica Dana poezije Studentskog zbora SUM-a

Ema Tadić s pjesmom "Znaš li me iza vrata" pobjednica je Dana poezije koji je u srijedu održan u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru (SUM).

Drugo mjesto osvojio je Mateo Trlin s pjesmom "Ej stara", a treće Valerija Bago s kratkom pričom "Na tračnicama".

Tri najbolja rada odabralo je Povjerenstvo u sastavu: prof. Tina Laco, prof. Marina Kljajo i prof. Marija Vukoja.

Nakon proglašenja najboljih, svoje radove predstavili su kako pobjednici tako i ostali studenti koji su sudjelovali u natjecanju.

Koordinatorica za kulturu Studentskog zbora SUM-a i jedna od organizatora događaja Marija Bagarić zahvalila je studentima na velikom broju pristiglih radova te naglasila kako voli kulturu, a posebice poeziju.

"Kada sam postala koordinatorica za kulturu Studentskog zbora odmah mi je prvo palo na pamet da organiziram Dan poezije. Počela sam raditi na tome te odjednom imamo velik broj zainteresiranih studenata. Nisam to očekivala. Kada sam sastavila povjerenstvo za izbor najboljih radova, rekla sam im samo 'sretno"' jer posao koji će upravo odraditi je težak. Moramo izabrati tri najbolja rada, a svaki rad je bio vrijedan nagrade", kazala je Bagarić.

Program je vodila prof. Tina Laco, priopćeno je iz Studentskog zbora SUM-a.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!