[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/bg.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/100x73\/bg.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/bg.jpg","size":"289.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Egipatski avion blokirao pistu beogradskog aerodroma

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je iz tehničkih razloga ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena. 
  
Aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji su trebali da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata.

Isti slučaj je i sa planiranim slijetanjima na beogradski aerodrom. Do sada su svi avioni koji su trebali da slete na "Nikolu Teslu" preusmjereni na druge aerodrome u okolini, odnosno u drugim državama.

Prema saopštenju aerodroma "Nikola Tesla", precizira se da je avion tipa "boing 737-800" egipatske kompanije "Idžipt er" koji je, bez putnika, sletio u 04.11 sati na beogradski aerodrom, ostao na poletno-sletnoj stazi uslijed tehničkih problema. U saopštenju se dodaje da će aerodrom biti zatvoren na dva sata, javili su srbijanski mediji.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!