[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/08\/kandidat.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/08\/100x73\/kandidat.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/08\/kandidat.jpg","size":"355.33","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Dragan Čović kandidat HDZ-a BiH za člana Predsjedništva BiH

 Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kandidat je ove stranke za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda na listopadskim Općim izborima u BiH, odlučeno je na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH održanoj u petak u Vitezu.

Čović, koji je i aktualni član Predsjedništva BiH, kazao je novinarima nakon sjednice kako će HDZ BiH nastaviti djelovati u pravcu da hrvatski narod u BiH bude suveren i konstitutivan te do kraja ravnopravan s drugim narodima.

- Nećemo se baviti našim protukandidatima nego pozicijom hrvatskog naroda i time da ostanemo snaga koja može voditi BiH na njezinom euroatlantskom putu i pravnoj državi - kazao je Čović.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH razgovarano je o izbornim aktivnostima te stranke, a dogovoreni su i koncepti rada i izbornog djelovanja.

Podijelite ovaj članak!