[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/15\/karabeg.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/15\/100x73\/karabeg.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/15\/karabeg.jpg","size":"309.83","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Dr. Karabeg: Atmosfera kao na Svjetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u devetom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine večeras će na stadionu Bilino Polje u Zenici ugostiti Italiju. Kako je za portal startbih.ba potvrdio doktor reprezentacije Reuf Karabeg, atmosfera u repezentaciji odavno nije bolja.

-Svi su zdravi i spremni.Atmosfera je fenomenalna. Igrači žele pobjedu više od najvatrenijeg navijača. Imam takav osjećaj. Ja sam razgovarao sa svakim igračom ponaosob. Ovdje sam 10 godina i zaista osjetim da igrači to žele, a znaju da mogu. Motivacija je kao da smo na svjetskom prvenstvu. Protivnik je sam po sebi izazov i želimo da pobjedimo. Ogromna je želja da se povrati vjera ljudi i da pobjedimo Italiju iako to možda neće imati veliki rezultatski značaj u konačnici, ali ima psihološkog efekta zbog vraćanja samopouzdanja pred baraž – kaže Karabeg.

Susret počinje u 20,45 sati.

Parovi 9. kola grupe J:

Armenija - Grčka (18:00)

Finska - Lihtenštajn (18:00)

BiH - Italija (20:45)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!