[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/de.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/100x73\/de.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/de.jpg","size":"309.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Đoković i Federer nisu u tako dobrim odnosima

Federer je na Završnom mastersu u Londonu savladao Đokovića u poslednjem kolu grupne faze i tako eliminisao srpskog tenisera sa turnira. Ujedno, na taj način je Đoković ostao bez bilo kakve šanse da se do kraja bori za prvo mesto na ATP listi.

Njih dvoje se ne slažu dobro, a Federer je zadovoljan što je zaustavio Đokovićevu potragu za prvim mjestom", rekao je Rusedski.

"Svi su pred meč govorili da će Novak da pobedi. Ali Rodžer je pokazao zašto je veliki šampion. Takve igrače nikada ne treba potcenjivati".

Bio je to 49. duel Srbina i Švajcarca, a Federer je upisao 23. pobedu. Istovremeno, Rodžer je savladao Novaka prvi put od 2015. godine.

 

                                                                                                                                                                                                          izvor;sportklub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!