[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/jelena-trivic-dodik1.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/100x73\/jelena-trivic-dodik1.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/jelena-trivic-dodik1.png","size":"655.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Dodikove užasne uvrede: KAD DOĐE ŽENSKO...Hoće li reagovati organizacije za zaštitu ženskih prava

Milorad Dodik je na današnjoj sjednici NSRS vrijeđao zastupnica PDP-a Jelena Trivić. Nije birao riječi:

- Kad dođe žensko! Ženske strane... to znači da mora da je potkrepljeno ozbiljnom frustracijom.Ozbiljnim jadom i čemerom! Ozbiljnim nekim nedostatkom koji ja ne znam šta je. Nisam ja ljekar da to govorim- kazao je Dodik  a onda očito svjestan šta je izgovorio vješto to pokušao  "smekšati" i prebaciti na političku sferu :

-Ja to samo govorim sa stanovišta Jelene Trivić kao političara. Samo to, ne znam ja... nikakvim fizičkim i ovim osobinama, ništa ja to ne govorim. Ja samo govorim o političkom dizajnu. Politički dizajn Jelene Trivić je užasan, on je do te mjere degutantan da većina u Republici Srpskoj to ne prihvata- kazao je Dodik. 

 Jelena Trivić je između ostalog ranije kazala da je korupcija državni neprijatelj broj 1, i da pozicija ne može da čuje 10 minuta drugog mišljenja. 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!