[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/dodik.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/100x73\/dodik.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/dodik.jpg","size":"52.31","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Dodik kukao u NSRS kako njegova porodica jedva preživljava: Bore se, niko nije zaposlen, moj sin nije zaposlen

Član Predsjedništa BiH Milorad Dodik kukao je za govornicom u NSRS kako njegova porodica jedva preživljava.

Kaže da nema nijednu presudu Suda da je kažnjen za bilo kakav kriminal.

“Moja porodica veze nema sa ovim, oni se bore za svoj život, kćerka koja ima četvero djece koja drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već negativno ostvaruje prihode”, rekao je Dodik tokom skupštinskog obraćanja.

Dodao je da mu kćerka uredno isplaćuje plaće, plaća poreze i da ništa nije dužna državi.

“Niko nije zaposlen, moj sin nije zaposlen”, žalio se Dodik.

(BN TV)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!