[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/18\/1home.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/18\/100x73\/1home.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/18\/1home.jpg","size":"301.90","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Delegacija Općine posjetila i pružila podršku Meli Bajrambašić

Stanovnicu Starog Grada Melu Bajrambašić, kojoj je prošlog mjeseca neposredno nakon carskog reza urađena visoka amputacija desne noge i rekonstrukcija disekcije aorte, posjetila je delegacija Općine Stari Grad Sarajevo.

Bajrambašić je 12. juna primljena na Kliniku za ginekologiju KCUS-a sa jakim bolovima u desnoj nozi. Ginekolozi su uradili hitni pregled trudnice i ustanovili da je beba ugrožena. Urađena je hitna operacija da bi se dijete pokušalo spasiti. Munjevitom akcijom iskusnog ginekološkog tima to je i urađeno.

- Uoči operacije doktori su mi dali minimalne šanse za preživljavanje. Znajući da je moj sin Dani dobro, dala sam im svu podršku i odobrenje da urade sve što su smatrali da je potrebno. Zahvaljujući stručnosti ljekarskog tima, mom optimizmu, nadi da ću ponovo vidjeti svog sina i Božijoj pomoći, preživjela sam unatoč svim prognozama - kazala je ova mlada majka iz Starog Grada.

Bajrambašić su posjetile uposlenice Službe za opću upravu, uručile joj simboličan poklon, te joj pružile administrativnu podršku i savjete, saopćeno je iz Općine Stari Grad Sarajevo.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!