[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/16\/sastanak-m.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/16\/100x73\/sastanak-m.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/16\/sastanak-m.jpg","size":"373.71","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Čović: Primarni vanjsko-politički ciljevi BiH su članstva u EU i NATO-u

Primarni vanjsko-politički ciljevi BiH na kojima se neprestano i neumorno mora raditi su članstva u EU i NATO-u, istaknuo je hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović na radnoj večeri s hrvatskim diplomatima, članovima diplomatskog kora iz BiH diljem Europe i svijeta.

Na večeri se razgovaralo o trenutačnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ali i bh. diplomatsko-konzularnim predstavništvima širom svijeta u kojima djeluju, priopćeno je u četvrtak iz HDZ-a BiH.

Čović je kazao kako bh. diplomati moraju biti energični i raditi svoj posao, te će tada biti prepoznati. Istaknuo je kako bez obzira koliko im se vrata pojedinih institucija zatvarala, da ih oni moraju otvarati, te da vjeruje kako mogu puno toga uraditi za žitelje u Bosni i Hercegovini, stoji u priopćenju.

Podijelite ovaj članak!