[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/10\/l-403a9bff16ffe5abe04363eaeeaada3d.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/10\/100x73\/l-403a9bff16ffe5abe04363eaeeaada3d.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/10\/l-403a9bff16ffe5abe04363eaeeaada3d.jpg","size":"93.32","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Brčko domaćin manifestacije „Sportski karneval na Savi”

Manifestacija „Gradske regate – karnevala na vodi 2022.“, koja se ove godine održava pod sloganom „Sportski karneval na Savi“, planirana je za 14. kolovoza u organizaciji Nautičkog kluba Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

S tim u vezi održan je sastanak s vladinim odjelima, javnim poduzećima, Policijom Brčko distrikta BiH, kao i nevladinim organizacijama koje će suejdlovati u organizaciji spomenute manisfestacije.

Nautički klub Brčko zahvalio je gradonačelniku Esedu Kadriću koji je dao podršku u održavanju ove manifestacije, kao i svim nazočnima na sastanku koji su pokazali želju za pružanje pomoći tijekom održavanja regate. Važnost ove manifestacije prepoznala je i Skupština Brčko distrikta BiH.

Gradska regata je prepoznata kao projekt od javnog interesa i financira se iz sredstava Odjela za gospodarski razvitak, šport i kulturu i sastoji se od atraktivnog defilea okićenih plovila i zabavnog programa.

Cilj regate je promocija nautike kao športa, unapređenje turizma na području Distrikta, kao i animiranje i promoviranje zaštite rijeke Save, priopćeno je iz Vlade Distrikta.

Karneval na vodi održat će se na dijelu izletišta Ficibajer u Brčkom u nedjelju, 14. kolovoza, s početkom u 11 sati. Nakon karnevala u 19 sati pripremljen je i glazbeni sadržaj.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!