[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/yc.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/100x73\/yc.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/14\/yc.jpg","size":"104.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Barsa srećnija u penal-seriji: "Blaugrana" bez Mesija u finalu Superkupa

Barselona je prvi finalista španskog Superkupa - "blaugrana" je večeras u polufinalu nakon boljeg izvođenja penala bila bolja od Sosijedada.

Barsa je u penal-seriji slavila 3:2. Nakon 120 minuta rezultat je bio 1:1.

Barselona je povela golom Frenkija de Jonga na asistenciju Grizmana u 39. minutu meča. Izjednačio je Mikel Ojarzabal u 51. sa penala.

U penal seriji na jednoj strani nijesu bili precizni Džon, Ojarzabal i Vilijan Hose, na drugoj strani promašili su De Jong i Grizman.

Barselona je igrala bez Lionela Mesija, koji je meč propustio zbog lakše povrede.

U drugom polufinalu igraju Real Madrid i Atletik Bilbao.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!