[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/29\/foto-nidal-saljic-i-vekas-off-press-8.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/29\/100x73\/foto-nidal-saljic-i-vekas-off-press-8.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/06\/29\/foto-nidal-saljic-i-vekas-off-press-8.jpg","size":"85.78","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Baby Driver“ zatvorio Drive-In Sarajevo: OFF za juli i septembar najavljuje velika iznenađenja

 Sarajevski Drive-In Cinema završio je sinoć projekcijom filma „Baby Driver“, a zatvaranju je, kao i prethodnih noći, prisustvovao veliki broj građana. Sve projekcije za filmove, koji su pet dana prikazivani na području sarajevskog naselja Marijin Dvor (ulični parking u ulici Kotromanića), bile su rasprodate, a program Drive-In Cinema pratilo je oko 1.300 ljubitelja sedme umjetnosti. Projekcijama za vikend prisustvovalli su i članovi Udruženja „Dajte nam šansu“, koji su iz vozila Vlade Kantona Sarajevo pratili projekcije.

foto-nidal-saljic-i-vekas-off-press-4_1.jpg

S obzirom na to da je interes publike bio ogroman, iz Omladinskog Film Festivala Sarajevo, koje je i organizovalo ovu atrakciju u glavnom gradu BiH, poručili su da za kraj jula i za septembar spremaju iznenađenja i nova Drive-In kina u sklopu Festivala, te neke posebne programe. Turneju kroz bh. gradove planiraju najesen.

foto-nidal-saljic-i-vekas-off-press-7.jpg

„Veoma smo zahvalni Evropskoj uniji u BiH, Vladi Kantona Sarajevo i Addiko banci, bez kojih ovo ne bi bilo moguće. Sve je proteko uz maksimalno poštivanje mjera propisanih zbog pandemije koronavirusa i bez ijednog incidenta. U realizaciju programa bili su uključeni i MUP Kantona Sarajevo, KJKP Rad, te brojni drugi. Hvala publici na pet prelijepih dana. Bez vas bi ovo bila samo ideja, a ovako je bilo mnogo više od toga“, poručio je Kenan Musić, direktor OFF-a.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!