[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/27\/kongres-jehovinih-svjedoka.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/27\/100x73\/kongres-jehovinih-svjedoka.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/08\/27\/kongres-jehovinih-svjedoka.jpg","size":"485.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

6500 Jehovinih svjedoka prisustvovalo na trodnevnom kongresu u Zagrebu

Na Kongresu Jehovinih svjedoka međunarodnog karaktera održanom proteklog vikenda u  Zagrebačkoj areni okupili su se Jehovini svjedoci iz naše zemlje, Hrvatske ali i iz drugih susjednih zemalja. 

Ova vjerska organizacija koja je poznata po svojoj propovjedničkoj aktivnosti, temelji sva svoja vjerovanja na Bibliji pa tako i ovakva godišnja okupljanja . 

Kroz tri dana programa bilo je više od 40 govora i skoro svaki je bio propraćen prikazivanjem kratkih  filmova  na četiri velika ekrana.

U subotu je bilo priređeno krštenje u bazenu za 56 novih članova. Također se mogao primjetiti odjeljak za oko 50 gluhonijemih osoba koje su na znakovnom jeziku pratili program i pjevali na znakovnom jeziku.

Mnogi su nakon kongresa bili pod velikim dojmom a Zagrepčani nisu mogli a da ne primjete lijepo obučene delegate koji su imali značke na grudima.

 Moto ovogodišnjeg kongresa je bio „Budi hrabar“. Kongres je bio otvoren za sve, a ne samo za Jehovine svjedoke.

 

Podijelite ovaj članak!